Artykuły i poradniki Sheraton Warsaw:
Azjatycki szef kuchni w Sopockim Sheratonie
www.e-konferencje.pl
Kilka słów:
Sopot, 9 lipca 2009, Hotel Sheraton Sopot, Conference Center & Spa zatrudnił szefa kuchni z Filipin. Jonard Pacho Bautista odpowiedzialny będzie za tworzenie karty dań nowej restauracji InAzia, jak również wprowadzenie nieznanych do tej pory w Polsce przysmaków kuchni orientalnej.
Letnie Grillowanie pod Wawelem
Sheraton Grand ***** Krakow
Kilka słów:
Krakowski Hotel Sheraton wprowadza nową propozycję kulinarną – Grillowanie z Szefem Kuchni, Tomaszem Leśniakiem w ogrodzie Letnim SomePlace Else. Podczas grillowych sesji, szef kuchni oraz jego zespół zdradzają sekrety przyrządzania grillowych przysmaków, odkrywając tym samym kulinarną magię przypraw.
Hotel Sheraton Krakow Świętuje Piąte Urodziny
Sheraton Grand ***** Krakow
Kilka słów:
Kraków, 25 czerwca 2009r. – Krakowski Hotel Sheraton obchodzi dzisiaj swoje piąte urodziny. W ciągu tych pięciu lat w hotelu zatrzymały się 435.964 osoby, zorganizowano 2968 imprez, wydano 903.396 posiłków, wyprano 3.121.898 sztuk pościeli, wypito 734.249 litrów wody mineralnej.
Hotel Sheraton Poznań ma nowego Dyrektora Generalnego
Hotel***** Sheraton Poznań
Kilka słów:
Poznań– Marco Foelske objął stanowisko Dyrektora Generalnego hotelu Sheraton Poznan, zastępując na tym stanowisku Ivę Trifonov, która zarządza obecnie obiektem Sheraton Sopot Conference Center & Spa.
Hotel Sheraton Warsaw po zielonej stronie
Sheraton Warsaw Hotel
Kilka słów:
Warszawa, 22 maja 2009 r. – W hotelu Sheraton Warsaw oficjalnie zainaugurowano działalność Green Council – zespołu odpowiedzialnego za wszelkie proekologiczne inicjatywy w obiekcie. Celem działalności zespołu jest zmniejeszenie emisji CO2 o 10%.